середа, 1 липня 2020 р.

Лист учням та батькам з найкращими побажаннями та завданнями на літо-2020. Створення книги-фотоколажу "Мої незабутні літні канікули"

ПРИВІТ, МІЙ МАЛЕНЬКИЙ ДРУЖЕ!

Неперевершений список завдань на літо

для моїх учнів та батьків:

✔️ Гуляй вранці уздовж водоймів з родиною. Спостерігай, як сонячні відблиски відображаються на поверхні води й думай про те, що найбільше любиш в житті. Будь щасливим.

 ✔️ Спробуй використовувати нові слова, які ми вивчили в цьому році (у допомогу Щоденник вражень). Чим більше ти зможеш сказати, тим більше зможеш осмислити. А чим більше у тебе буде думок, тим вільнішим ти будеш.

 ✔️ Читай. Багато, скільки зможеш. Але не тому, що ти зобов’язаний це робити. Читай, тому що літо надихає на мрії і пригоди, а читання – це як політ. Читай, тому що це найкраща форма пізнати світ.

 

Побажання для родини:

✔️ Веди «Літній щоденник вражень», описуй те, як почуваєшся (а у вересні, якщо захочеш, ми це разом почитаємо).

 ✔️ Танцюй і не соромся нічого. Скрізь, де завгодно: хоч на танцмайданчику, хоч у своїй кімнаті на самоті. Літо – це танець, і нерозумно не брати в цьому участі. 

                     Побажання для родини:


✔️ Багато займайся спортом.

 ✔️ Якщо ти зустрів когось, хто тобі дуже сподобався, скажи це їй чи йому так красиво і переконливо, як тільки зможеш. Не бійся бути незрозумілим. Якщо нічого не вийде – значить, не судилося, а якщо тебе зрозуміють і дадуть відповідь, то це літо ти проведеш разом, і це буде золотою добою.

 ✔️ Будь таким же щасливим, як сонячне світло, і таким ж вільним, як море.

 ✔️ Дивися хороші фільми з глибокими емоційними діалогами (якщо можеш, англійською/польською), щоб одночасно поліпшити свою мову і розвинути здатність відчувати і мріяти. Нехай кіно закінчується для тебе разом з фінальними титрами, проживай його знову і знову, включай його в досвід цього літа.

 ✔️ Літо – це магія. У яскравому сонячному світлі ранку і спекотними літніми вечорами мрій про те, яким може і повинне бути життя. Зроби все від тебе залежне, щоб ніколи не здаватися на шляху до мрії.

 ✔️ Мрій, танцюй, будь хорошим та чемним.

✔️ До зустрічі в третьому класі.

                      Побажання для родини:


29 травня 2020 рік                  

                                                 Ваша Світлана Леонідівна

ЗРОБИ

КНИГУ-ФОТОКОЛАЖ

«МОЇ НЕЗАБУТНІ ЛІТНІ КАНІКУЛИ»

(ваша власна ідея оформлення)

1 сторінкаТитульна сторінка (ім’я, прізвище; назва, рік).

2 сторінкаЗміст.

3 сторінка7 добрих справ.

4 сторінка7 цікавих книжок.

5 сторінка7 корисних сніданків для родини.

6 сторінка7 найяскравіших подій мого літа.

7 сторінка7 рухливих ігор у колі друзів/родини.

8 сторінка7 літніх асоціацій власними руками (поробки, аплікації, картини, авторські букети із квітів, прикраси, замки із піску та інші власні ідеї).

9 сторінка7 пунктів плану на новий навчальний рік.




Немає коментарів:

Дописати коментар